Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Według carly wszystkie funkcje właczone a klamki nie działają. mimo ze wymieniłem na inna srwadzoną na innym aucie.

Kolego , klamki - to nie jest cały system !

Opublikowano
Według carly wszystkie funkcje właczone a klamki nie działają. mimo ze wymieniłem na inna srwadzoną na innym aucie.

Kolego , klamki - to nie jest cały system !

Możesz coś więcej powiedzieć ? według wcześniejszego właściciela cos wykodowywali bo klamka wariowała.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z mojej praktyki w Polsce - obserwuję , że niektóre klauny-amatory robią wyłączenie sterownika i usuwanie opcje 322 :duh: :cry2:
Opublikowano
Z mojej praktyki w Polsce - obserwuję , że niektóre klauny-amatory robią wyłączenie sterownika i usuwanie opcje 322 :duh: :cry2:

No dobra ale jak by wykodować opcje 322 to by nic nie działało tak? A u mnie normalnie działa odpalanie bez kluczyka czy tak samo jak stane koło klapy z tyłu a auto jest zamkniete tez otworze ja , tylko na klamki nie reaguje,, kupiułem inna i tez nie działa a gosc mi wysłał film jak u niego działa. juz sam nie wiem jak to rozgryżć

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No dobra ale jak by wykodować opcje 322 to by nic nie działało tak? A u mnie normalnie działa odpalanie bez kluczyka czy tak samo jak stane koło klapy z tyłu a auto jest zamkniete tez otworze ja , tylko na klamki nie reaguje,, kupiułem inna i tez nie działa a gosc mi wysłał film jak u niego działa. juz sam nie wiem jak to rozgryżć

Wtedy wydaje mi się, że lepiej jednak zapłacić pieniędzy i uzyskać sprawny samochód.

Bez diagnostyki rozmowa o niczym.

Opublikowano

Wiesz ,ja lubie dochodzić pewnych rzeczy sam, zresztą gdybym wiedział że pojade i powie tyle i tyle i ze zrobi to co innego, a tak to dziekuje , zawieść auto poszpera a na koniec powie ze winna klamka , to co sam mogę sprawdzić

Wtedy wydaje mi się, że lepiej jednak zapłacić pieniędzy i uzyskać sprawny samochód.

Bez diagnostyki rozmowa o niczym.