Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z gasnieciem silnika jak jest nagrzany na zimnym silniku wszystko jest ok nie wiem co robić samochód był u mechanika było podejrzenie że jest gdzieś nieszczelność na wezach odmy lub na korektorze węże wymienione uszczelki na korektorze też A nadal silnik gaśnie dodam że dzieję się to przeważnie przy dojezdzaniu do skrzyżowania A jak odlaczylem przeplywke nie gasl .Prosze o pomoc

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Potrzebne są błędy z inpa oraz korekty paliwowe, bez tego ciężko będzie pomóc.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeżeli to miało być pytanie to jak kupisz vdo siemens za mniej niż połowę ceny to będziesz miał to samo. Zanim wydasz około 700,- proponuję sprawdzić masę powietrza po rozgrzaniu na wolnych obrotach oraz podczas jazdy przy maksymalnym bucie na trzecim biegu powyżej 6000rpm (najlepiej nagrać programem do tego), ponieważ to, że po odpięciu przepływomierza jest zmiana na plus niekoniecznie oznacza, że to on jest przyczyną.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.