Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, wlasnie kupilem glosniki, orginalne do coupe, jak mam je zalozyc? dodam ze poprzedni wlasciciel troche rozszarpal ta dziure na glosniki, ale nie wiem ktora strona je wkladac, pozdrawiam
Opublikowano

hmmm orginalne... to chyba ci nie zalezy na jakosci dzwieku bo jak przednie jeszcze jako tako graja to tylne fatalnie.

no a z zalozenie powinno byc proste i intuicyjne jak masz te glosniki w orginalnych "boxach". wkladasz je od strony bagaznika (a sa one tak wyprofilowane ze lewego z prawym nie pomilisz) wsowasz taki "chwytak" i dociskasz glosnik ktory powninien sie trzymac na tym plastikowym "chwytaku" i po drugiej stronie metalowym zatrzasku. wtedy idziesz do auta i przykrecasz na dwie srobki i juz masz zamontowane.

ale piszesz ze poprzednik cos tam namieszal wiec mozesz miec problemy bo mieszajac tam da sie tylko pogiac blache a tego raczej nie naprawisz.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg

Opublikowano

Nie zgodze sie ze grają fatalnie !!!!!!!!!!.

Wrecz przeciwnie. Jezeli masz w orginalne nokia i sa w idealnym stanie powinny grać cudnie. Mam komplet u siebie w E36 i musze powiedziec ze grają super.

Bardziej skupił bym sie na jednosce centralnej mam Alpine CDA-9855r i to radyjko wyciska z Noki naprawde bardzo wiele. Dodam ze dołozyłem dodatkowo na półke tylnią w obudowach wolnostojących gwizdki orginalne nokia z przednich drzwi.

Brakuje moze ładnych basów, ale o tym tez pomyslałem i jezeli podłącze do tego piec dwukanałowy JBL o mocy po zmostkowaniu 300W RMS i do tego suba JBL 30 CM 250W RMS 1000W szczytowej to bedzie prawdziwa konkretne orkiestra (czysto ładnie i o mocnym brzmieniu)