Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Zakupilem regenerwoane odbłyśniki do mojej E60 Pre-LCI z 2006 (xenon skretny) i zamierzam je wymienic. Mam zamiar rozciac lampe od tylu tak aby miec dostep do wyjecia odblysikow/soczewek a pozniej pospawac tak aby funkcjonowala jak wczesniej.

Czy ktos z was juz to robil i jesli tak to czy mozecie sie podzielic jakimis doswiadczeniami? Mieszkam w Irlandii wiec wysylka lamp do PL nie wchodzi w gre bo bo auto potrzebuje na codzien. Moje odbłyśniki sa matowe/ wypalone i slabo swieca - mycie nic nie dalo.

Edytowane przez mybeemer
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie bales sie ze peknie klosz? Duzo czasu ci to zajelo - pewnie musiales stary klej uusuwac tak aby rowek / kanal klosza lampy byl czysty? Ja planuje rozciac od tylu tak jak na tym filmie:

d0f4e5605855924cmed.jpg

mam lampe od Mondeo na ktorej bede praktykowal spawanie.

Czy udalo ci sie bez problemu zlozyc wszystko spowrotem?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Obie lampy udalo mi sie ukonczyc. Wymienione odblysniki, wyczyszczone lampy w srodku i na zewnatrz + polerka + uv. Kupilem zarniki Philips Xenstart i efekt jest porazajacy w porownaniu z tym co mialem... Chinskie zarniki i prawie na maxa wypalone odblysniki.

Dopiero teraz moge w pelni cieszyc sie efektem skretnych lamp! :cool2:

Niestety nie mialem czasu na zdjecia ( mam kilka na wlasne potrzeby) gdyby ktos cos potrzebowal to sluze pomoca!