Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jestem świeżym posiadaczem e60 z lpg. Szukam i szukam sterownika lpg (zenit pro). Gdzie mogli go schować ? są jakieś typowe miejsca ?. Sterownik GDZIEŚ jest bo auto jeździ na lpg ;). Chcę się podpiąć i przejrzeć to i owo czy wszystko ok.

pozdrawiam

Opublikowano

Kolego,

Zobacz pod filtrem kabinowym po stronie pasażera, tam gdzie jest sterownik silnika.

Swoją drogą to tam w okolicy powinna być wtyczka do diagnozy.

Pozdrawiam

Opublikowano
Wiesz, to całkiem prawdopodobne, tam w okolice wchodzą przewody od wtrysków, wymieniałem filtry kabinowe ale jak się dostać pod ten filtr ?
Opublikowano
Wiesz, to całkiem prawdopodobne, tam w okolice wchodzą przewody od wtrysków, wymieniałem filtry kabinowe ale jak się dostać pod ten filtr ?

Wyciągnij filtr kabinowy razem z obudową, zobacz od góry będą tam takie plastikowe nakrętki na klucz, chyba 13.

One się tylko przekręcają o mały kąt i odblokowują dolna część obudowy filtra, po demontażu zobaczysz obudowę gdzie w środku jest sterownik silnika.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wyciągnij filtr kabinowy razem z obudową, zobacz od góry będą tam takie plastikowe nakrętki na klucz, chyba 13.

One się tylko przekręcają o mały kąt i odblokowują dolna część obudowy filtra, po demontażu zobaczysz obudowę gdzie w środku jest sterownik silnika.

Pozdrawiam

Strzał w dziesiątkę ! wszystko się zgadza ! jest sterownik, opis :cool2: dzięki

Pozdrawiam