Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ktoś się spotkał z takim wyposażeniem w 1?

Chodzi o kolor znaczka i zegary1eefc292c9fa9a21f4cd9cd32406c8fb.jpgce2b6230629a788104bdcea8689db088.jpga69b92056e677b879e4b7905e97775d3.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak. Na allegro kupujesz sobie takie znaczki w kolorze czarnym jakie chcesz. Na felgi, na kluczyk, na maskę i na klapę, ale oryginałów takich nie ma z tego co wiem. Zaraz obok takich emblematów, znajdziesz emblemat na zegary. To nie jest jakiś inny licznik, tylko zwykły licznk od diesla. Rozebrany i przyklejona jakaś badziewna plakietka. Taki tuning kolesia w wieku 15 lat :duh:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Shadowline czyli chodzi ci o błyszczące zewnętrzne dekoracje? Jeśli tak to nie ma, bo mój ma shadowline, czyli opcje S339 i znaczki ma normalne. Zresztą BMW ma tylko jedno logo od zawsze. Reszta to już modyfikacje tuningowców:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Daj spokój..To wszystko na ali jest warte 5 dolarów i tak wygląda, msport :lol: co to w ogóle jest? :duh:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.