Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten ekspert od hamowania z automaniaka co niby robi najlepsze pomiary w kraju to jakiś żart. widziales te hamownie? najtansza hamownia jednoosiowa.........

jedz do UNITRONIC tam można zrobić uczciwy pomiar na hamowni MAHA, która kalibrowana jest co pół roku

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wracam do tematu wydechu... Jest ktoś na forum kto ma 540i już z filtrem cząstek i ma zamontowany wydech M Performance lub inny i mimo to nie wyskakują błędy CHECK ENGINE?
Opublikowano

Mam P and S prawdopodobnie jako pierwszy w PL. Przejechałem z pakietem 20 tys. - błędów nie było.

Zadowolenie pełne, ale sound Remusa … na pewno lepszy.

Larsen
Opublikowano
Ja moje 540i odebrałem w lutym 2019, przed odbiorem dokupiłem power and sound montowany u dalera - owszem pierwsze wrażenie super ale w ciągu kilku dni od odbioru auto było na serwisie dwa razy z powodu błędów - finalnie zdemontowali pakiet , oddali hajs i zamontowali oryginalny wydech - informacja że z powodu nowych norm od 2019 jest inne oprogramowanie silnika i wywala błąd czujnika ciśnienia spalin i nie ma na to rozwiązania. Nawet parę miesiecy pytałem się ponownie o pakiet ale też informacja była taka że power and sound już nie proponują bo bmw nie ogarnęło nowego odpowiedniego tego typu pakietu. Z tego co mi wiadomo to problem z błędami spowowodowanymi przez power and sound pojawił się od 2018 roku.
  • 1 rok później...