Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Auto stało pod drzwiami firmy - nigdy nie zamykałem - bo u nas nie kradną :)

Akurat był kolega, który ustawiał mi dodatkową kamerę, stąd taka szybka reakcja. Człowiek był słabo przygotowany do kradzieży takiego auta, ale mógł trochę przewodów i plastików uszkodzić....

Opublikowano
Taka przygoda mi się przydarzyła w zeszłym tygodniu - trafił się amator cudzej własności (dokładnie mojej :). Na szczęście przekazałem delikwenta policji

https://youtu.be/fcvQ28CPifU

Tylko mi się wyświetla ,,Film niedostepny " ?? :?

Już poprawiłem link

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Uff, całe szczęście, ze złapaliście gnojka i wszystko odbyło się bez żadnej szkody dla auta i Was.

Niebieskie rękawiczki -łatwe wytłumaczenie pandemia...i na bezczelnego wchodzi do auta.

Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
No, okazało się, że kilka dni wcześniej skroił Fiestę i próbował Tuarega mojemu koledze, ale mi się nie udało i zabrał tylko portfel i dokumenty
Opublikowano

moją e61 też chcieli zawinąć 2 dni po zakupie ale akurat patrol nadjechał i uciekli. Siedzieli już w środku, kluczyk programowali- 4 rano

Auto kupiłem w sobotę a w poniedziałek nad ranem chcieli kroić już wiec ani ubezpieczenia ani nic nie było. Akcja sprzed 2 tygodni

A6 C6 2011r. 3.0 TDI Quattro

BMW E61 2006r. 3.0D

Opublikowano
Taka przygoda mi się przydarzyła w zeszłym tygodniu - trafił się amator cudzej własności (dokładnie mojej :). Na szczęście przekazałem delikwenta policji

Masakra, że w naszym spokojnym mieście takie rzeczy się dzieją :shock: Mi we Wrocławiu jak byłem, ukradli wkłady lusterek. Wiedzieli co robią, bo nic nie uszkodzili. Nawet kostki wypieli. Brak monitoringu. W niedziele musiałem szukać używek, żeby wrócić do domu. Dobrze, że u Ciebie nie narobił szkód, ale nie wiem czy bym był taki spokojny w stosunku do tego czegoś, bo człowiekiem go nie nazwę.

Pozdrawiam