Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanko, posiadam navi prof z 2-ma czytnikami, chciałbym wymienić wyświetlacz na poliftowy ze wzgledu na dużo ładniejsza grafike, kolory, co mi jest potrzebne? Wystarczy sam monitor? Robi sie to P&P ??

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co piszesz masz CCC , zmiana wyświetlacza nic nie zmieni , jedynie wymiana jednostki na CIC wraz z wyświetlaczem HD .
"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
Opublikowano

Jesteś pewien? Dzwoniłem dzisiaj z ogłoszenia z olx naprawa logic7 i tego typu rzeczy i powiedział mi chłop że wystarczy wymienić monitor na nowszy czyli z wersji cic i kostkę którą łączy się....

Hmm to teraz nie wiem...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Moje zdanie podtrzymuje ( nie słyszałem o takiej modyfikacji CCC z monitorem CIC HD )

Racją jest że trzeba zmienić wtyczkę monitora i jednostkę .

Myśle ze zaraz ktoś to potwierdzi .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
nawet gdyby zadziałało to za grafikę odpowiada karta graficzna na płycie jednostki głównej.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Tak, wymienić jednostkę CCC na CIC.
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

sorry za odgrzanie

zanabyłem drogą kupna w okazyjnej cenie monitora, jednostki sterującej czyli te "pudło" kabla łączącego, coś muszę jeszcze dokupić? (joya mam) i jeśli już wymienię to coś muszę zakodować czy coś podobnego??

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Bardzo podobnie