Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie. BMW, jak w podpisie ( 1 E87, 1.6/ rok 2005 ). Czy jest możliwość zamiany obecnych lusterek zewnętrznych na poliftowe ( bo te chyba takie mają ) z wbudowanymi kierunkowskazami ? Internet przeszukałem-nigdzie nie znalazłem Proszę o informację...
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
Opublikowano
Podbijam, bo jest to dla mnie istotne pytanie..na prawdę nikt nie wie ?
Na RTV znam się dobrze (moja branża ) lecz na samochodach, to jakby dziewica prowadziła blog o sexie :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wklej linka, jakie chcesz wsadzić do auta, bo z tego co kojarzę e87 LCI miało duże usterka, ale kierunków to tam nie pamiętam. Daj linka do przykładowej aukcji z lusterkiem o którym myślisz, nie do samej fotki.
Opublikowano
Wklej linka, jakie chcesz wsadzić do auta, bo z tego co kojarzę e87 LCI miało duże usterka, ale kierunków to tam nie pamiętam. Daj linka do przykładowej aukcji z lusterkiem o którym myślisz, nie do samej fotki.

Jeszcze nie szukałem konkretnych lusterek, bo najpierw chciałem się dowiedzieć czy w ogóle jest taka opcja. Z wypowiedzi kolegi wyżej wnioskuję, że nie bardzo :-( Polifty już mają..

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie, polifty E87 nie mają. Następny model F może ma, ale w tym się nie orientuje.

Polifty wychodziły z takimi samymi lustrami jak przed lift, czyli takie małe albo z dużymi. Jednak żadne nie miały kierunków w lusterkach. Co do dopasowania z innego modelu to ciężko będzie dobrać cokolwiek żeby kształt drzwi pasował. Poza tum trzeba by kable ciągnąć, bo E87 nigdy nie miało kierunków w drzwiach. Poza tym kretyńsko by to wyglądało jakbyś miał kierunki i w błotnikach i w drzwiach. Trzeba by chyba zrezygnować z błotników.

Opublikowano
@Jack79 Zatem wszystko jasne, a Twoje obszerne informacje/dziekuje/ wystarczą- odpuszczam. Trochę szkoda..