Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No czesc majstry. Dzisiaj przy zabawie z NCS przypadkiem odkrylem ciekawa funkcje. Moze to i blad, moze i nie, ale skutki przynosi pozyteczne. Ogolnie w planach bylo zakodowanie kierunkow US (przedlift).I tak sobie kodowalem, ale nie moglem znalesc dwoch wartosci to pomyslalem, ciul sproboje z tym co mam. No i po zakodowaniu tego zapalily mi sie swiatla mijania bez przekrecania pokretla od nich. Pomyslalem, ze zglupial, ale nie normalnie po przekreceniu kluczyka zapalaja sie krotkie. Pisze o tym, bo nigdy sie nie spotkalem z tym na zadnym forum, nie znalazlem nigdzie. No dobra tam pie***le Wam a nie powiedzialem jak zrobic, otoz ja zmienilem tylko linijke

Od PROGRAMMPARAMETER_LSZ_1 do PROGRAMMPARAMETER_LSZ_13

No wiec sprobojcie sobie moze u Was tez zadziala u mnie dziala pieknie :D Pozdrawiam

Opublikowano
No wiesz są tacy co wola wejsc do auta wlaczac manualnie a sa tacy jak np. Ja co wole wejsc przekrecic kluczyk i miec je odrazu i nie zaprzatac glowy ich wlaczaniem. Jak kto woli, mysle, ze tego typu komentarz nie byl potrzebny
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo pożyteczna funkcja :cool2: mam to w polifcie, niestety w moim przedlifcie z końca 99r. nie da się tego uruchomić zmuszony byłem kupić nowszy moduł świateł. Więc jak widać jestem kotem, który potrzebuje piżamę :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

@scaramanga mi osobiscie DRL nie spelniaja wymagan, poniewaz mam ringi i orzy DRL nie sa widoczne a tutaj wszystko jest ladnie i nie musze pamietac o kazdorazowym zapalaniu swiatel szczegolnie, ze jestem zapominalski

@maniek21112 ja tak samo :norty: