Skocz do zawartości

Kolor le mans blue/topasblau DRZWI przedlift polift?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie mam takie pytanie

Dzwi były jedne, tak?

nie było przedliftowych i poliftowych ? na alledrogo często piszą lift i to mnie troche zakręciło

drugie pytanie, czy może ktoś posiada jakieś zdjęcie dwóch tych kolorów, samochodów... razem obok siebie ? chciałem zobaczyc jak bardzo roznią sie te kolory w jednym świetle oraz który jest jaśniejszy, ciemniejszy aby to jakoś odróznić

mam x5 w le mans blue, a na alledrogo większość drzwi opisują ze to popularny topasblau, ale czasem jestem przekonany, że to mój kolorek le mans blue, ale nikt nie daje gwarancji...

Opublikowano
Drzwi w przed i po lifcie były te same. Bywało kilka odcieni tego samego koloru (o tej samej nazwie) i wyraźnie różniły się one między sobą, a co dopiero mówić o innych kolorach. Nie ma szans że drzwi w lakierze topasblau będą pasowały do auta w kolorze le mans.
Opublikowano

oczywiście, ze topasblau nie będzie pasowało do mojeog, ale czasami sprzedający określają wzrokowo kod lakieru, że to topasblau a ich jest wiele, a ja jak głupi przyglądam się i porównuje i doglądam, że ten taki jak mój... ale widomo, to kwestia światła w większości drzwi ...

aa to teraz już tylko chyba szukam jedynie niemalowanych topas doo malowania...

dzięki za odpowiedź