Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich, moja E46 320d z 2004 stała ok miesiąca bez odpalania ponieważ padł alternator. Wczoraj ładowałem akumulator całą noc, rano wkładam z nadzieją, że odpali, a tu zonk.. kręci i kręci i nic poza tym. Przeszukałem wszystkie fora już z dwa razy nie wiem co może być przyczyną... Tak, pompka pod progiem działa, wszystko było okej z becią więc trochę mnie to boli, że nie chce odpalić... Liczę, że wszyscy którzy się napotkają na mój temat zostawią swoją opinie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co mówi komp? INPA, carly, btool czyli komp program pod BMW. Jakieś błędy powinny wyskoczyć.
Opublikowano

Bez podłączenia kompa to jak wróżenie z fusów.

Jak nie chce odpalic to jakieś błędy muszą być, spróbuj użyć innego kluczyka jak masz.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571

Opublikowano
Na chwilę obecną nie mam możliwości żeby ją podłączyć ale prawdopodobnie i alternator i rozrusznik w dupie bo kręci kręci ale nie ma odpowiedniego kopa żeby ją ruszyć próbowałem nawet na plaka(wiem, niby nie jest to dobrypomysł) ale bezskutecznie...
Opublikowano
A jak wygląda sytuacja ze świecami? Jak kręci to teoretycznie powinien zapalić. Tym bardziej na plakat.

Kupie listwe oslaniajaca próg stahllgrau metalic (400) strona kierowcy sedan 2002rok

721015571