Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy mize mnie ktos nakierować gdzie znajdę wymiennik ciepła ogrzewania wnętrz? Bo autko wszystko zagrzewa mi sie wporzadku temp trzymie , ale temp w aucie dam na maksa i trochę musi podmuchac żeby sie nagrzała bo te ogrzewanie wcale nie jest mocne tak jak wcześniej miałem w e46. A miałem problem wcześniej z chlodniczka oleju i miałem w zbiorniku płynu chłodniczego olej i mogła mi sie zasyfic tym olejem ten wymiennik ciepła przez to ogrzewanie nie jest takie jak powinno. Termostaty jak co mam wymienione oba na oryginały i ten z egr i ten główny.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Aby dostać się do wymiennika musisz zdjąć deskę. Pod deską masz "puszkę" odpowiedzialną za rozprowadzanie powietrza. W niej jest zamontowany wymiennik, czyli nagrzewnica.

Pozdrawiam. Emil.

Diagnostyka. Naprawy elektroniki i elektryki. Nawigacje, mapy, język polski. Doposażenia. Specjalizacja seria E.