Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóź mam pewien problem, który bardzo irytuję mnie. Tak jak w temacie kontrolka servicu mi wyskakuje. Problem

Polega na tym, że ta informacja o servicie jest połowiczna ( niby data jest zresetowana ale wciaż ona się w pewnym miejscu pojawia).

Miesiac temu jak mi wyskoczyła informacja o zbliżajacej się dacie kontroli service'owej to zmieniłem date w idriver'ze na następny rok. Wszystko fajnie, pięknie - nigdzie mi już nie krzyczy o tym service'sie. No prawie nigdzie, bo w jednym miejscu ta kontrola się wciaż pojawia. W momencie kiedy opalam auto, to w tablicy rozdzielczek sie pojawia to na 2 - 3 sekundy i znika.

Podobna sytuację miałem podczas kontrolki o wymianie plynu hamulcowego, jednakże po wymianie płynu i zresetowaniu w ukrytym menu to rownież ta informacja o wymianie plynu znikneła jak odpalałem samochód.

Na zdjęciu to jest moment kiedy naciskam START i przez te 2-3 seundy jest ikona:

https://ibb.co/h2Xdwm

Opublikowano
No raczej tak nie powinno być, bo przed tym tylko przy uruchamianiu pojawiały się te kontrolki na górze i znikały po chwili. Tego na dole nie było, więc nie powinno być. Prawda jest taka, że to nic wielkiego ale sama świadomość, że tam tego nie było a teraz jest strasznie irytuje :evil:
Opublikowano

Dziękuję bardzo za informacje. Byłem prawie, że pewny ze to nie tak powinno być, ale no skoro to tak ma byc i też na filmiku jest podobnie no to chyba to tak jest i musiałem to wcześniej nie dostrzec. Dziękuję jeszcze raz bardzo za pomoc i przepraszam za zamieszanie.. no ale co się nie zrobi dla swojego auta ! :)

Pozdrawiam !