Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam 3 wtryski do wymiany wszystkie trzy leja. I dałem je do regeneracji do autoryzowanego serwisu bosha w stalowej woli. Cena dość fajna bo jak będzie wszystko do wymiany w wtrysku to od 350-390zl. Ale chodzi mi o opinie robił ktos tam wtryski? Mozecie Cos o tej firmie powiedziec?
Opublikowano
Wtryski commonrail do 530d e60 , a czy to aż tak ważne? Ja pytam ogólnie o ich usługi regeneracji jak wyglądają czy solidnie czy tez nie.
Opublikowano
No wazne ;D Sa piezoelektryczne i elektromagnetyczne ;p i z tego co mi wiadomo to magnetyczne mozna jeszcze jakoś zregenerować to do piezo trzeba juz konkretnych maszyn których do niedawna jeszcze na świecie nie bylo ;)

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu

Opublikowano
Ja mam z 2004r to podobno jeszcze wtryski są wyciągałem a podobno słyszałem ze te pózniej juz niewyciagalne są czy cos takiego nie znam sie za bardzo to nie będę sie wypowiadał tylko takie słówka gość z regeneracji wtrysków z pobliskiej stacji powiedział. Ok dam znać co i jak narazie obsługa bardzo miła i wszystko dynamicznie załatwione.
  • 3 lata później...
Opublikowano
Trochę odgrzeję, regenerował ktoś w tej firmie ze Stalowej Woli ? Czytałem parę negatywów.

Jak chcesz mieć na 100 % pewne miejsce, mogę polecić Transbud Nowa Huta autoryzowany Bosch od bardzo wielu lat. Ja z nimi współpracuję od chyba 97 -98 roku. Przez lata pracy wysłałem tam kilkaset wtryskiwaczy, może tysiąc nawet, dawniej pomp wtryskowych itd. Nigdy nie miałem problemu, 100 % fachowej roboty. Ceny niższe nie biorą się z nikąd, często warto wydać parę PLN więcej, ale raz a nie 3 razy po trochę mniej. Nie wszyscy przyjmują to do wiadmości, ale to ich wybór. :D

Opublikowano
Ok dzięki, odezwę się to tej firmy. Z drugiej strony, na znanym portalu aukcyjnym są nowe wtryskiwacze po 690 - 850zł, zastanawiam się, czy nie lepiej trochę dołożyć i kupić nowy niż regenerować za 650zł i nie wiadomo ile wytrzyma. Tylko coś zastanawiające są tak niskie ceny nowych wtryskiwaczy skoro w forumowym sklepie tutaj polecanym cena wynosi 1900zł. Czy to nie jakaś podróba ?