Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od kiedy kupiłem samochód urwany był jeden pstryczek od sterowania siedzeniem kierowcy(fotele komfort) Ogólnie mam ten urwany plastik ale jak widać na zdjęciu mechanizm jest ustawiony pionowo a raczej powinien być poziomo tak jak przy drugim fotelu. Mogę sterować fotelem tak jak zaznaczyłem na zdjęciu tzn przód, tył oraz góra, dół a nie mogę odchylać całego fotela jakby to napisać po okręgu :) próbowałem na siłę przekręcić ten pstryczek w pozycję poziomom ale nie chce się przekręcić. Da się coś z tym zrobić? Trochę mi to przeszkadza bo jestem długi a fotel jest tak ustawiony że uda mam w powietrzu... :roll:

222.jpg

Opublikowano

Mam to samo. Przełącznik tak samo ustawiony (i też brak ustawienia kołyski). Jakoś udało mi się go przekręcić na właściwą pozycję. Kołyska działa, ale specyficznie tzn. raz, że w odwrotną stronę, a dwa, że czasami przełącznik załapie i da się przestawić fotel, a czasami łapie tylko w jedną stronę...

Spróbuj dosyć mocno przekręcić ten przełącznik, powinien przeskoczyć.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź :)

Nie próbowałem na siłe bo bałem się że rozwalę sterowanie fotela hehe z ciekawości przekręciłeś w prawo czy w lewo? :D swoją drogą ciekawe kto przy tym majstrował i co chciał osiągnąć bo samo się to nie zrobiło hehe

• 3 tygodnie później...