Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sory, ze jestem taki upierdliwy, ale ostatnie pytanie czy jak bym zalozyl ten panel z klimatronika zamiast tego starego to klima odpali i bedzie dzialc recznie?
Opublikowano
Przełożyć można ale nie będzie działać tak jak powinno. Nie ustawisz z którego nawiewu ma dmuchać powietrze.

Żeby wszystko było ok trzeba wymienić nagrzewnice.

Klimatyzację można włączać i wyłączać ale co z tego jak ustawisz temperaturę 20stopni i nawiew na nogi a będzie na przykład wiało 16stopni i na szybę

http://img850.imageshack.us/img850/7875/mtiu.jpg
  • 5 lat później...
Opublikowano

Witam,

Posiadam e90 2005r na zwyklej klimatyzacji (pokretła) i chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc zmiany ze zwyklego panelu klimatyzacji na klimatronica

chodzi mi o to czy jest dużo przerobek czy jest tak jak w e46 ze sie przepielo wtyczki i wszystko dzialalo procz nog

przerabial ktos moze temat?

Jezeli post umiescilem w zlym temacie bardzo prosze mnie o mnie o przeniesienie do właściwego Dzieki pozdrawiam :)

• 1 rok później...
Opublikowano
Może ktoś mi pomoże w mojej kwestii, bo nie chcę zakładać nowego tematu. Czy po zmianie panelu klimy z anglika (obojętne, czy auto/ manual), to czy grzanie foteli będzie działało na odwrót? Tzn. załączam ze strony kierowcy, a grzeje u pasażera i odwrotnie.
  • 1 rok później...
Opublikowano
Cześć i czołem odkopie ten temat zanim założę własny. Przymierzam si3 do zmiany klimy manualnej na auto, mam już mechanika który ogarnie mi temat przekładki samej nagrzewnicy ale mi zostanie do ogarnięcia elektryka. Rozumiem, że muszę dać czujnik nasłonecznienia, jakości powietrza oraz zaparowania szyby. Ktoś mi powie: to się wpina w panel klimatyzacji czy do samej nagrzewnicy? Poza tym trzeba coś jeszcze kodować? Za wszelką pomoc dziękuję!