Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce zamontowac do swojej E30 przednie lampy z soczewkami, teraz mam zwykle...

Czy bede cos musiał przerabiać, czy lampy najzwyczajniej podpasuja bezproblemowo??

Pozdrawiam Wszystkich

Opublikowano

wsyzstko classic z wyjatkiem przdnich lamp jedynie to pragne zmienić, czy mozecie mi pomoc???

widze na Twoim avatarze ze tez masz soczewki???sadzac po roczniku musialeś zrobic przerobke..pomozesz mi??

Opublikowano
Witam, chce zamontowac do swojej E30 przednie lampy z soczewkami, teraz mam zwykle...

Czy bede cos musiał przerabiać, czy lampy najzwyczajniej podpasuja bezproblemowo??

Pozdrawiam Wszystkich

Witam. żeby zamontować reflektory z soczewkami to musisz mieć do nich wtyczki - są inne niż przy starszej wersji , musisz tez ddzielić pozycje bo jest na innej kostce, jeslimasz troche pojecia o elektryce samochodowej to napewno sobie poradzisz.

Opublikowano

Snap bardzo dziekuje za pomoc- mysle, ze sobie poradze.

Piotr323- sorry na avatarze lampy wygladaly jak soczewki, tak mam takie lampy jak Twoje a chce zalozyc soczewki.

Opublikowano
Snap bardzo dziekuje za pomoc- mysle, ze sobie poradze.

Piotr323- sorry na avatarze lampy wygladaly jak soczewki, tak mam takie lampy jak Twoje a chce zalozyc soczewki.

Prosze bardzo :D jest jeszcze jedna sprawa , czy kupiłes kompletne lampy z soczewkami? tzn. razem z ramkami? bo w stare ramki soczewka ci nie wejdzie ;/

Opublikowano
chyba z ramkami, kupilem takie lampy:

http://img20.imageshack.us/my.php?image=hpim6243oq2.jpg

zgadza się???kostki tez mam do nich tzn. tez sprzedawca ma mi wysłać.

Tak z ramkami są wiec nie poinnes miec problemó, tylko przerobić kostki :) aha to tylko taka moja rada, jak masz jeszcze te lampy w domu to sprawdzo sobie przy okazji regulację, czy normalnie mozna nimi krecić i czy nie są pordzewiałe zebys pozniej jak juz zamontujesz nie miał problemu :)

Pozdro .:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a pytanko

słyszałem że lampy soczewkowe są dłuższe od tych normalnych

jezeli tak to o ile są dłuższe

moze ktoś podać ich rozmiar

Opublikowano

Witam!

Ja robilem taka pzrerobke, dobrze, ze mam kumpla elektryka :)

Wtyczka w swiatlach dlugich jest taka sama wiec nie tzreba przerabiac, ale swiatla pozycjne maja inna wtyczke.

jesli chdozi o mocowania to jest t osamo