Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jestem niestety zmuszony do zmiany oświetlenia w aucie bo poprzedni właściciel wsadził lampy Depo z soczewkami i żółtymi ringami tylko że problem polega na tym iż prawdopodobnie wsadził jakąś żarówkę zenonową albo chinola zbyt mocną i odbłyśnik został stopiony że warstwa wypłynęła przez soczewkę. Chętnie chciałbym wymienić na oryginalne lampy halogenowe tylko problem jest znaleźć w miarę chodliwe bez urwanych zaczepów (komplet) europejskie.

Myślałem nad takimi lampami tylko chciałem zasięgnąć opinii ekspertów może właśnie ktoś ma ten konkretny model z płaskim dołem ringów. Nie mogłem znaleźć na YT żeby ktoś miał właśnie takie więc zakładam że zostały wydane jakoś niedawno ?

tutaj zamieszczam link: http://mmtuning.pl/products/lampy-bmw-e46-09.01-03.05-angel-eyes-led-chrome

Szukałem także na forum i nic o Angel Eyes LED nie mogłem znaleźć w dziale E46.

Pozdrawiam gorąco i życzę wszystkim szczęścia ze swoimi maszynami oraz Wesołych Świąt!

Opublikowano
Na twoim miejscu kupiłbym depo(tylko i wyłącznie)bo ori lampy halogenowe to kpina i nic w nocy nie widać i brzydko wyglądają , depo lepsze-polecam

E87

200km

6.9 do setki

:)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawne reflektory halogenowe w e46 świecą bardzo dobrze a jak dorzuci się żarówkę tungsram +120 to jest rewelacja, warunek to nie zmatowiałe klosze, nie wypalone odbłyśniki oraz prawidłowe ustawienie co nie jest takie oczywiste.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.