Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzięki za info. A mam pytanie czy ktoś z Was miał doświadczenie i kupował czujniki z Oponeo? - w sensie sprzedają Schredera dobranego z odpowiednim kodem przez Oponeo na bazie numeru VIN? Praktykował ktoś nie było problemów z dobranymi przez nich czujnikami?
  • 3 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pozwole sobie odgrzać temat.

Bede kupowac uzywany komplet kol na lato. Poki co sie rozglądam. Kola orygnalne z czujnikami. Np znalazlem oryginal styling 662m z oponami goodyear 7mm z dot 4919. Chodzi mi o to czy kupujac którykolwiek zestaw oryginalny z serii g czujniki ktore tam siedzą zadziałają w moim aucie czy musze to jakos konkretnie dobierac? Np po vin cos poazuje o różnych częstotliwościach 433 i 315MHZ i jezeli tak to jak to sprawdzić co tam w kole siedzi

Jeszcze nie mialem auta z czujnikami :mrgreen: zawsze po abs

🙃🙃

Opublikowano

Hej,

kupowałem do swojej koła używane ori od g30, kompletne z czajnikami i nie było żadnego problemu z odczytem po założeniu (oryginalnie miałem 17" a zakładałem 18"), auto samo wykryło "nowe" koła co trzeba było potwierdzić ... jedynie co mi sprawdzili w serwisie oponiarskim to czy czujniki są sprawne ...

pozdr