Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
"...era dobrych bmw skonczyla sie na e39...." takie slowa uslyszalem od kilku mechanikow..... nic dodac nic ujac

Słyszałem również takie opinie sporo razy - jednak byłbym ostrożny w takich stwierdzeniach,Myslę że to jednak lekka przesada :nienie:

Musimy uwarzać z takimi stwierdzeniami na temat aut naszej marki... Wg mnie ludzie, mechanicy którzy głoszą takie teorie są niekompetentni. BMW z serii E39 (bardzo solidne i piekne auto, poz dla posiadaczy) nie było jeszcze tak "napchane" elektroniką co obecne serie BMW. Obsługa takiej "piątki" dla jednego z drugim w serwisie może jest szczytem możliwości i umiejęctności (technicznych oraz fizycznych)... Widocznie nowszych nie potrafią obsługiwać i później są problemy. Takie E65 jest bardzo wrażliwe na serwis, jak chociaż raz dotknie sie do niego nieodpowiednia osoba i "namiesza" to pozniej beda same problemy i nerwy. Tutaj elektronika gra pierwsze skrzypce i jesli coś nie zagra jak trzeba to potem nic nie jest jak trzeba. A potem są opinie że nowe BMW są do d... Jakoś niemcy je chwalą i im sie nie psuja - a dlaczego chwalą? Bo umieją się z tym obchodzić:D Tylko u nas zawsze skargi:/

Ps a ile egzemplarzy z prywatnego importu przyjechało do kraju o własnych siłach? Sam widziałem ostanio E65, które sciagano z lawety wózkiem widłowym bo lewego przodu nie było... Takie cudeńko - teraz sie robi i bedzie "bezwypadkowa lalka" Czy nie bedzie z nią później problemów, typu niedziałający czujnik czegos tam, jakas pompa nie działa, zle wskazania kompa, chlodzenie itd itd? Tego nie wiemy, ale problemy z autem nie biorą się z nikąd...

BMW - Nie dla idiotów
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dokładnie na 100% masz rację przy takim naszpikowniu samochodu elektroniką samochód po wypadku bedzie do bani.

Jak szukałem swojej to w kilku miejscach usłyszałem jak kupisz walniętą nigdy nie dojdziesz do ładu.

A poza tym rzadko kto potrafi zreperowac u nas przód e60

i dlatego jak ktos mi opowiada że bmw awaryjne juz wiem że była po dzwonie i robił ją pan Zdzisek na podwórku i tyle

Artur