Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co nie chodzi chyba o to żeby się przerzucać argumentami co komu odpowiada. Ja byłem, zobaczyłem i stwierdziłem że nie chcę podejrzanego auta w którym zaraz po odpaleniu, zapala się chceck, nie działa kilka rzeczy i był wymalowany w 90%. Ok przyznam rację że wrażenia z jazdy pozytywne, ale druga strona medalu jest taka że nie kupuję auta bo mam kaprys i chcę je mieć już, tylko kupuję auto i chcę je mieć w jak najmniej nagannym stanie. Ja uważam podjętą decyzję za słuszną. Prawda jest taka że nawet jeżeli auto było malowane bo lakier był w bardzo złym stanie i musiał interweniować lakiernik to oznacza że ktoś o to auto po prostu nie dbał. Bo moje zdanie jest takie że studia car detailingu potrafią zdziałać cuda bez lakierowania (i nawet bardzo głębokie rysy są korygowane), i nie raz widziałem to na własne oczy. A jeżeli moja opinia pomoże komuś w zakupie tego konkretnego auta i taki stan będzie dla niego akceptowalny to będzie mnie to tylko cieszyło. Ja zrezygnowałem, mam czas żeby szukać, nikt mnie nie goni i nie popędza. :)

A jeszcze inna sprawa jest to że sprzedający kłamie, jeżeli to było tylko lakierowanie złego stanu powłoki to po co kłamał? Mógł przecież wyjaśnić taki stan a nie nabrać wody w usta :D

Przy okazji życzę wszystkim wesołych i radosnych świąt. :-D :-D :-D

Opublikowano
Ja zrezygnowałem, mam czas żeby szukać, nikt mnie nie goni i nie popędza. :)

A jeszcze inna sprawa jest to że sprzedający kłamie, jeżeli to było tylko lakierowanie złego stanu powłoki to po co kłamał? Mógł przecież wyjaśnić taki stan a nie nabrać wody w usta :D

Przy okazji życzę wszystkim wesołych i radosnych świąt. :-D :-D :-D

Brawo za postawę

Ja mam 3.0i z 2004r w manualu a takich jest jeszcze mniej jak automatów

przebieg przy zakupie 194 990km , oryginalny lakier wszędzie już z odpryskami ale oryginalny.

Obecnie to pomalowałem podstawę lewego lusterka , cześć relingów oraz tylną klapę wszystko mam udokumentowane na fotach jak i dlaczego

bo nie mam zamiaru kiedyś przy sprzedaży świecić oczami lub być posądzanym o jakieś matactwo.

również wesołych i radosnych świąt.

żadnych dizli tylko Pb+LPG

R4 + turbo, V6 , R6 i V8