Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Panowie,

Z gory sorry za brak Polskich znakow

Dostalem pozornie nieogroznego strzala na parkingu, poszla lewa nerka, obudowa rejestracji ale bardziej niepokoi mnie zerwana obudowa / plastic z belki za grillem - czy ktos mial podobny przypadek? umowilem sie w piatek do serwisu ale gosc mnie troche nastraszyl bo mowi ze czasami nawet przy pozornie slabych uderzeniach moze dojsc do przesuniecia konstrukcyjnego,

mieliscie stycznosc z podobnym problemem? znacie koszty wymiany? z tego co wiedzialem zamienniki nerki dostane do stowy (prawa jest cala) ale niepokoi mnie ten element wewnatrz

z gory dzieki z porady

http://imgie.pl/images/2017/11/29/27f35a.png

http://imgie.pl/images/2017/11/29/129e28.png

Opublikowano

dla zainteresowanych w salonie BMW Krakow Jana Pawla II

nerka: 190 zl

kierownica ciepla - chyba tak sie to nazywalo (element uszkodzony za grillem - obudowa belki) - 130 zl

przedni element belki lekko skrzywiony, raczej nie jest konieczna wymiana belki ale w razie czego koszt - 800 zl

+ robocizna, nitowanie, sciaganie zderzaka itp

generalnie nie polecam tego serwisu/salonu, jak tylko gosc dowiedzial sie ze zastanawiam sie aby szkode pokryc prywatnie a nie z AC to traktowal mnie z buta I zapowiedzial ze wolne terminy ma na przyszly rok, podsumowujac z AC wyszlo by pewnie do 2-3 tys a prywatnie mysle ze zamkne sie do 400/500 :)

Opublikowano
dla zainteresowanych w salonie BMW Krakow Jana Pawla II

nerka: 190 zl

kierownica ciepla - chyba tak sie to nazywalo (element uszkodzony za grillem - obudowa belki) - 130 zl

przedni element belki lekko skrzywiony, raczej nie jest konieczna wymiana belki ale w razie czego koszt - 800 zl

+ robocizna, nitowanie, sciaganie zderzaka itp

generalnie nie polecam tego serwisu/salonu, jak tylko gosc dowiedzial sie ze zastanawiam sie aby szkode pokryc prywatnie a nie z AC to traktowal mnie z buta I zapowiedzial ze wolne terminy ma na przyszly rok, podsumowujac z AC wyszlo by pewnie do 2-3 tys a prywatnie mysle ze zamkne sie do 400/500 :)

oj zdecydowanie nie polecam. za 2-3 tysiące to im się gadać nie chce :roll: