Skocz do zawartości

czujniki temperatury BMW E60 530D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem nowy na forum posiadam bmw e 60 530d i mam taki problem mam zepsuty czujnik temperatury wewnętrznej czyli jest w panelu klimy i w aso jest bardzo drogi a na alegro go nie ma ani nigdzie nie mogę go znależć może ktoś miał podobny problem i może mi pomóc albo ktoś posiada taki panel z numerem 6411693743901 Proszę o pomoc. Mój VIN WBA NC7 1040 B14 74 44.

Edytowane przez kamilpaneke60

Opublikowano
Witam jestem nowy na forum posiadam bmw e 60 530d i mam taki problem mam zepsuty czujnik temperatury wewnętrznej czyli jest w panelu klimy i w aso jest bardzo drogi a na alegro go nie ma ani nigdzie nie mogę go znależć może ktoś miał podobny problem i może mi pomóc albo ktoś posiada taki panel z numerem 6411693743901 Proszę o pomoc.

Pierwsze to zmień tytuł wątku, co do czujnika to wpisz vin. w realoem i będziesz miał czarno na białym odpowiedni numer. Ten co podałeś jest zły, numer części ori ma 11 cyfr a twój ma 13

852c2d3fdc685c61m.png
Opublikowano
  • Autor
Sprawdziłem nie ma nic takiego nr częsci 64116937439 panel sterowania klimy e60 jak ktoś by coś wiedział to proszę o pomoc.
Opublikowano
  • Autor
Nie stety nie zgadza się numer ale dziękuje za pomoc
Opublikowano
  • Autor
koledzy jeszcze jedno pytanie jak wykasować inspekcje w e60 530D jesli nie działa mi przycisk przy zegarach może jest na to jakiś inny patent?
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.