Skocz do zawartości

E39 520i Touring. Wizualizacja na zegarach.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie.

Zegary z jednym przyciskiem (kasowanie przebiegu dziennego). Brak wyświetlania symbolu samochodu i otwarciu drzwi, przepalonych żarówek. - na teście zegarów (2) - nie pojawia się.

Z dostępnych funkcji mam tylko przebieg całkowity, dzienny z możliwością jego kasowania - dźwignia kierunkowskazów bez przycisku bocznego (funkcje dodatkowe). Nie sądziłem, że taka wersja liczników mogła istnieć - chyba jednak tak... No chyba, ze podświetlenie w/w symbolu nie działa - żarówka wymienna, czy wlutowana dioda?

Proszę o wskazówkę. Dzięki.

Opublikowano
Posiadasz tzw. "najbiedniejszą"wersję zegarów nawet bez obrysówki auta,też posiadam takiego golasa,więc nie martw Się,bo wszystko masz OK
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.