Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy serwery zawsze tak "mulą"?

Pobieram drugą aktualizacją i znowu mam kilkadziesiąt godzin czekania - a Internet mam koło 7 mega, więc nie jest wolny.

Czy to tylko u mnie, czy też serwery BMW są "do bani" ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
7 mega to nie jest wilny internet ?! Zarty sobie robisz ? 7 mega to bylo duzo w 99 roku.
Opublikowano
Witam

A możesz podać linka gdzie takie aktualizacje można sciągnąć ?

Nie ma linka, jest odpowiednia aplikacja BMW, która korzysta z danych logowania do BMW ConnectedDrive.

Opublikowano
Witam

A możesz podać linka gdzie takie aktualizacje można sciągnąć ?

Nie ma linka, jest odpowiednia aplikacja BMW, która korzysta z danych logowania do BMW ConnectedDrive.

Co to za aplikacja?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W aucie. Jak masz navi z możliwością dostępu do netu, wykupujesz opcje ConnectedDrive. Wtedy masz dostęp do różnych apek. Wpisz w google ConnectedDrive i poczytaj. Opcja jest dość droga no i ne każde auto to ma. Trzeba mieć Combox z tego co wiem. Też poczytaj w necie co to. Mam w planach doposażenie CIC w takie opcje, ale jakoś mi to z oporem idzie. Ludzie którzy doposażają auto w tę opcję najczęściej stosują VIN auta z kraju gdzie ta opcja jest za darmo, wtedy nie muszą płacić BMW abonamentu. W polsce, jak już pisałem są bogaci ludzie i muszą płacić.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
To wszędzie jest płatne :) Po prostu wykorzystują vin z auta którego właściciel opłacił dostęp ;)