Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam E46 kombi przed liftem w oryginalnym pełnym m paku, jednak dzisiejszego ranka żona wylądowała w rowie. Tak wiec szukałem zderzaka na OLX i do kombi nie mogę znaleźć w kolorze i tu moje pytanie czy będzie pasował od sedana/cupe, bądź może nawet od polifta?

Proszę o pomoc.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W sedanie jest taki sam, w coupe/cabrio inny, ale widziałem je nadwoziu sedan/touring więc na pewno da się zamontować, pozostają kwestie wizualne :roll: jeżeli chodzi o polift/przedlift to m-pakiet II jest taki sam, więc wszystko pasuje.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zacznij używać realoem.com, tam masz wszystkie części i ich numery. Sedan i touring mają takie same nakładki.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

• 1 rok później...
Opublikowano
Przez przypadek trafiłem na temat więc odgrzewam i zapytam z ciekawości. Oglądałem swego czasu dużo ogłoszeń e46 i jeszcze jakoś nie widziałem przedliftowego touringa w ori m packu. Wychodzi na to że występowały. A pytanie moje jedynie już reasumując wcześniejsze posty to m pakiet 2 w turasie przed i po lifcie był identyko. Wszystko to samo. Pasuje p&p? Można do przedlifta zakładać bez problemu zderzaki dobrane z polifta? W m packu tylko oprócz wizualnie zderzaków i progów ( pomijam wnętrze j wyposażenie) różnią się pewnie inne elementy. Pewnie jak jakieś łapacze powietrza czy nadkola przednie. Pytam bo chodziło mi po głowie doposażanie w m pakiet mojego autka. Narazie zrezygnowałem ale czy pomysł nie wróci w przyszłości to nie wiem. Pozdrawiam.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przed czy polift to m-pakiet jest taki sam.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Dzięki . A jakieś inne elementy się różnią w m pakiecie i zwykłym? Mam na myśli wszystko prócz zderzaków i progów. Jakieś może błotniki . Listwy pod lampy, nadkola, wloty powietrza pod maską . Pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nadkola krótkie, wloty na tarcze, łapacz powietrza za zderzakiem i ślizgi zderzaka, ale z tego co kojarzę to w przedlifcie nie trzeba tych ostatnich zmieniać, sprawdź czy są różne wersje ślizgów na realoem po wpisaniu Twojego numeru vin.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL