Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem nowy na forum być może gdzieś jest podobny temat, lecz nie potrafię go znaleźć.

Mam problem po wejść w ustawienia nawiewu, dodam ze mam zwykła klimatyzacje i nawigacje bussines.

Nie mam możliwości ustawienia za pomocą idrivu żeby leciało ciepłe powietrze na tułów. Cały czas jest na białym pasku, brak przesunięcia na czerwony, lub niebieski.

Na nogi i szybe leci Ciepłe powietrze w zależności jak sobie ustawie.

Zauważyłem również, że w porównaniu z takim samym modelem mojego taty nie potrafię wyregulować części grzania fotela, tez jest nieaktywna na działanie idrivi.

Ktoś coś może doradzić?

Z Góry dziękuję za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

poprostu gdy wejde w głownym menu w ustawienia klimatyzacji w zakładkę z regulacja (pasek czerwony biały i niebieski) nadmuch ciepła na tułów nic się nie dzieje, Pasek jets nie ruchomy nieaktywny.

Jak na pokrętle ustawie zeby leciało ciepło to za pomocą pokrętła potrafię ustawić ciepłe na szybe i na nogi lecz na tułów leci zawsze zimne.

Opublikowano

A co w takim razie z regulacją grzania fotela, Też ta opcja jest nieaktywna ?

Może ma to coś wspólnego, że ktoś zmieniał nawigacje i jest źle wszystko zakodowane ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
albo coś z elektrozaworkami albo masz... nie wiem, takie zje*ane coś jak "comfort"...

najlepiej to podpiałbys się bys sprawdzić elektrozawory

Witam,

Jak sprawdzic te elektrozawory?

INPA? Jesli tak to w jakiej sekcji? U mnie grzeje pol kabiny a pol chlodzi...