Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Pyt Edytowane przez matekBMW

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano
Siema, ja robilem wyregulowanie plus wiecej mocy, ale nie do konca. 360 koni i 650Nm tez tylny napęd. + pops and bangs gratis ale kazalem to wyprogrampwac po tygodniu :shock:
Opublikowano

@masssakra przecież 335i w trybie Sport/Sport plus ma już seryjnie pops&bangs

Siema, ja robilem wyregulowanie plus wiecej mocy, ale nie do konca. 360 koni i 650Nm tez tylny napęd. + pops and bangs gratis ale kazalem to wyprogrampwac po tygodniu :shock:
Opublikowano

To co jest w standardzie nazywaja popcorn a pops and bangs jest duzo glosniejsze zresztą posłuchajcie sami (w dodatku mi wgrali te mocniejsze

AK47 hehe)

Opublikowano

@masssakra na dziś dzień, powiem że z chęcią bym zapłacił za głośniejsze "popcorn" w trybie sport/sport+ u siebie w F36... a za pops&bangs hmm, wiem nie możliwe w mojej dwulitrowej.

To co jest w standardzie nazywaja popcorn a pops and bangs jest duzo glosniejsze zresztą posłuchajcie sami (w dodatku mi wgrali te mocniejsze

AK47 hehe)

Opublikowano
Popcorn robi sie glosniejszy jak wytniesz przedostatni tlumik, tez to zrobiłem bo auto bylo zdecydowanie za grzeczne, jak masz benzynke to z kazdego auta da sie coś ładnego wyciągnąć
Opublikowano

@masssakra U mnie w F36 "popcorn" jest w trybie sport/sport+... Jednak tak jak mówisz jest grzecznie i cicho. Wycinać nic nie chce i nie mogę bo auto na gwarancji...

Popcorn robi sie glosniejszy jak wytniesz przedostatni tlumik, tez to zrobiłem bo auto bylo zdecydowanie za grzeczne, jak masz benzynke to z kazdego auta da sie coś ładnego wyciągnąć
Opublikowano
to walic 360 km i niuta 550? Bedzie roznica?

Wykonuje darmową fotografię samochodów - PROFESJONALNA.

Dla forumowiczów na terenie Wrocławia. Portfolio. +

http://i.epvpimg.com/guXaeab.png

Zlecę import samochodów z USA/JAPONIA

Kupię:

- Boczek tylnych prawych drzwi F30 wersja Harman/Kardon

- Listwy hexagon wnętrza

Opublikowano

Daj na zoptymalizowany program. Wiadomo ze każdy silnik jest inny a w fabryce kady dostaje ten sam soft... dlatego jak naposza prawidlowy soft pod twój silnik automatycznie bedziesz mial wiecej mocy!

+- jak u mnie

Opublikowano
to walic 360 km i niuta 550? Bedzie roznica?

No raczej...

Indywidualny program i bedzie dobrze.