Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jesli chodzi o czyszcenie skory ktora jest czyszczona pierwszy raz polecam colourlock nie znam lepszego srodka czyszczacego :wink: jednak impregnat troche slaby do tego lepiej nadaje sie cos z firmy glipton :wink:

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szalencow...

Pedza na złamanie karku i wbrew rozsadkowi...

Czasem naprawde ciezko ich wyprzedzic...

Moje 730d==>

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A to że jest wentylowana to nie zmienia sposobu czyszczenia ?

Chodzi o to aby:

1. nie zatkac por

2. brud nie wciekł do wewnątrz.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
Również jestem zainteresowany sposobem oraz środkami do czyszczenia takiej skóry. Od pewnego czasu po włączeniu wentylacji foteli, da się odczuć nie przyjemny zapach.
  • 6 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Szczerze to według jeśli ktoś ma skórę wentylowaną w aucie to raczej powinien oddać je w ręce fachowca... tam ewentualnie jak jest możliwość to podpatrzeć czego używają i w jaki sposób przede wszystkim... żona miała taką skórę w poprzednim aucie i nie podjąłem się własnoręcznego czyszczenia. Tam ktoś wyżej polecał colourlock - również polecam.
  • 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szczerze to według jeśli ktoś ma skórę wentylowaną w aucie to raczej powinien oddać je w ręce fachowca... tam ewentualnie jak jest możliwość to podpatrzeć czego używają i w jaki sposób przede wszystkim... żona miała taką skórę w poprzednim aucie i nie podjąłem się własnoręcznego czyszczenia. Tam ktoś wyżej polecał colourlock - również polecam.

Gliptone jest jeszcze bardzo dobry lub lepszy nawet (chyba GT11+GT12) ale... do skóry wentylowanej ze względu na konsystencje może być lepszy właśnie ColourLock.