Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, jestem nowy na tym forum i mam problem z moja beta otóż mam e60 z 2003r i problem z radiem w ogóle się nie włącza ani nic nie reaguje dodam ze radio jest na jedna płytę a zaraz pod nim schowek wiec raczej nie powinno tam być CCC chociaż ma duży wyświetlacz... I teraz po przeczytaniu forum wychodzi na to ze ten modul CCC albo kupic o radio. dodam rowniez ze radio nic nie reaguje tzn nie wlacza sie ani nic. pozdrawiam.
Opublikowano
wszystkie bezpieczniki sprawdzilem i jest okej. No wszystko mozliwe, ale tez jak ma tego idrive to zmieniany bylby moniotor? dlatego pytam tutaj od czego zaczac. koncowka win. B275298
Opublikowano

Wg. vin masz nawigacje Business.

Wyświetlacze różnią się tylko wejściem kostki, jeden i drugi wyświetlacz pasuje do M-ASK i CCC.

Jak byś miał możliwość podłączenia pod komputer to może by się coś rozjaśniło.

Była robiona przekładka na EU?

Może się coś wypięło za radiem.

Opublikowano
Kupiłem anglie i dopiero bede przekładać. Ale doszedlem chyba juz bo w bagazniku brakuje modułu mpm i dzis jade od kolegi podpiąć i zobaczyć