Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Od jakiegos czasu mam problem z systemem mianowicie przy mniejszych temperaturach po odpaleniu auta system potrzebowal okolo 10 min na odwieszenie się, nie moglem w tym czasie włączyć muzyki ustawic godziny i wql wiekszosc funkcji byla niedostepna ale potem dochodzilo to do siebie,wyskakiwał też żółty błąd SOS ale znikał jak tylko system wstawał.po jakimś czasie z dnia na dzień system w ogóle nie chcial sie odwiesić,wypinałem akumulator odpinałem różne moduły aż wkoncu gdy odpiąłem czytnik nawigacji to system wstał ale mial wcześniej wspomniane ,,ograniczone funkcje,, a gdy z powrotem go wpinałem znowu zawiecha.... A przez ostatnie dni wql chyba do konca ten czytnik padl bo czy podpiety czy nie system jest ograniczony.Czy to aby na pewno ten czytnik? Czy da sie to jakos sprawdzic co jest dokladnie przyczyną tego zjawiska ?

Dodam że jest to e65 z 2004 roku (system też z przedliftu)