Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam co myślicie o tym Bmw e30 zdjecia zamieściłem na moim fb https://www.facebook.com/radek.radek.9828456 w galerii z tego względu że samochód tyle co przyjechał i sprzedający wysłał mi zdjecia na meila przed wystawieniem go na sprzedasz. Sprzedający mówił mi ze ta e30 w z takim wyposażeniem to jest rzadkość i że w Polsce nie ma drugiej takiej :) Czy ktoś z was może mi rozkodować numer vin WBAAC510301498760 (a czy można rozkodować vin żeby było po polsku jak tak to mogę prosić o linka) żebym mógł się upewnić że ma klimatyzacje, szyby el, wspomaganie itp. ma jeszcze założony oryginalny spojler M-TECHNIK i w takiej konfiguracji wyjechał z salonu. Sprzedający zapewnia że samochód nigdy nie miał wypadku i nigdy nie był malowany, lakier i szyby oryginalne. I jeszcze jedno czy ten spojler da się usunąć i czy nie zostaną jakies slady po jego demontażu. Cena za ten samochód to 18 tys waszym zdaniem warto czy szukać czegoś innego. Auto stoi w Łodzi i wybieram sie na drugi tydzień oglądać a mam ok 400 km wieć czekam na wasze opinie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Numer podwozia WBAAC510301498760

Kod typu 1351

Typ 316 (EUR)

Typoszereg E E30 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M10

Pojemność skokowa 1.80

Moc 0

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor DELPHIN METALLIC (184)

Tapicerka (0145)

Data prod. 1985-07-02

Składanie Wyposażenie

Kod

Nazwa (interfejs)

Nazwa (ETK)

S205A FUENF-GANG-GETRIEBE

S270A BREITERE BEREIFUNG Koła z szerokim ogumieniem

S300A ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH Centralny zamek z autoalarmem

S350A WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM Szkło izolacji cieplnej zielone

S510A LEUCHTWEITENREGELUNG ABBLENDLICHT Regulator zasięgu świateł

S545A DREHZAHLMESSER,KM/H-TACHO,AN.U Obrotomierz,km/h-Tacho,Zegar analog+EC

S826A EDC EXPORT-ABSTIMMUNG Podwozie w kompozycji eksportowej

S850A ZUSAETZL. TANKFUELLUNG EXPORT

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przyjacielu, to że klima czy spoiler były dokładane to małe miki , tak samo przednie reflektory które były montowane od 09/1987 a tutaj są już obecne w aucie z 1985r. dolna przednia guma pochodzi również od wersji R6, niestety silnik też został wymieniony, w tym roczniku powinien być silnik M10 tak jak w vinie czyli na łańcuszku rozrządu, wsadzony jest M40 na pasku który wychodził od 1988r bo pierwsze egzemplarze e30 z szeroką lampą miały jeszcze silniki M10. O oryginalnym lakierze też zapomnij, prawa strona jest w dwóch odcieniach. 18 tys zł ? Lubię wysokie ceny za ładne auta ale tutaj to drugie absolutnie nie ma miejsca. Uciekaj skoro świt bo potem będzie wstyd :mrgreen: