Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
co sadzicie o gazie sekwencyjnym w bmw e-36 m-40 3,18i?bumke mam z 1992 r.stan dobry .jeZdZe na v-pover racing 100 oktan czy na sekwencji znacznie spadnie moc i osiągi auta?dziennie przejeżdżam około 150 km i zaczełem myślec o gazie .czy ktos ma 318i na sekwencji.?jak sie sprawuje? :modlitwa:nr.gg.8780852 :modlitwa:
Opublikowano
Jesli jeździsz na v-pover racing 100 oktan i chcesz zaoszczędzić to radzę najpierw przerzucić sie na normalne paliwo :)
Opublikowano
Jesli jeździsz na v-pover racing 100 oktan i chcesz zaoszczędzić to radzę najpierw przerzucić sie na normalne paliwo :)
jezdzilem na tak zwanym zwykłym paliwie98 oktan ale chodziło mi o to czy ktos jezdził na racingu i założył sekwencje i czy jest różnica w osiągach. bo różne wersje słyszałem,.dzieki ale nie posłucham twojej rady :naughty:
Opublikowano
SIEMANO.już jeżdże na sekwencji BRC włoskiej produkcji.na trasie 136 km spaliła mi 14 litruw gazu co na 100km daje 10,5 litra nie była to jazda autostradą bo tam mam nadzieje spali mniej.taniej chyba już nie można myśle że maluchy palą wiecej. :dance: nie czuć żadnej rużnicy w jeżdzie na gazie a dodam że jeżdziłem na v-pover racing osiągi te same ja przynajmniej nie czuje rużnicy,JAZDA MELODIA :dance: ave