Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z wyswietlaczem.. Dzisiaj rano odpalilem auto wyswietlacz normalnie dzialal. Po pracy gdy odpalilem samochod to wyswietlacz niestety juz nie zadzialal.. Mial ktos podobny problem i wie co moze byc przyczyna?

Radio normalnie gra, czujniki parkowania tez(tzn slychac pikanie), wiec wychodzi na to ze chyba z wyswietlaczem cos nie halo.. tylko teraz czy kupowac drugi uzywany czy da sie to jakos naprawic ?

Z gory dziekuje za podpowiedz.

Opublikowano
Sprawdź czy bezpiecznik się nie przepalił. U mnie właśnie tak było. Tylko nie pamiętam który to był, sprawdzałem multimetrem wszystkie po kolei aż natrafiłem na spalony. Powodzenia.
Opublikowano
Niedawno miałem podobny problem, u mnie zaczęło się od całkowicie białego ekranu (nawet po wyłączeniu samochodu i odczekaniu 5 min.), kompletnie nie miałem dostępu do CID (brak komunikacji) reszta działała. Na szczęście pomogło niekiedy najlepsze rozwiązanie. tzn. odłączenie na 10 min akumulatora :D