Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

H7 LED mocowanie

Wysłane: 21 Paź 2017 10:21

Od: irenek

Do: malysz1976

:cry: Cześć.

Proszę o pomóc w znalezieniu do mojego /polifcie/ BMW E61 2008 r żarników H7 LED do lamp.Problem polega na tym iż już,zakładałem trzy razy H7-ki z allegro i odsyłałem bo albo za długie, brak możliwości założenia plastikowej osłony,albo grubość adaptera/oryginalny/ mocujący LED-a z lampą uniemożliwia ruchomej tuleji zkręcenie jej z powrotem w pierwotne miejsce na stałe w H7 LED.

Będę szczerze wdzięczny za podpowiedż

Pozdro ireneuszH7 LED mocowanie

Wysłane: 21 Paź 2017 10:21

Od: irenek

Do: malysz1976

:cry: Cześć.

Proszę o pomóc w znalezieniu do mojego /polifcie/ BMW E61 2008 r żarników H7 LED do lamp.Problem polega na tym iż już,zakładałem trzy razy H7-ki z allegro i odsyłałem bo albo za długie, brak możliwości założenia plastikowej osłony,albo grubość adaptera/oryginalny/ mocujący LED-a z lampą uniemożliwia ruchomej tuleji zkręcenie jej z powrotem w pierwotne miejsce na stałe w H7 LED.

Będę szczerze wdzięczny za podpowiedż

Pozdro ireneusz

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Irek właściwie nie wiem co chcesz osiągnąć ? , z tego co się orientuje H7 u Ciebie są od świateł mijania i drogowych wiec ledami nie oświetlisz wystarczająco drogi ,jeśli chcesz poprawić światła mijania to xenon np:

Zobacz ofertę: Hid CanBus xenon H7 BMW E92 E91 E39 E60 E38 X1 X2

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6872821316

wtedy musisz zrobić otwór w tym dekielku i przepuścić kable i przetwornice zamontować na zewnątrz lampy .

Jeśli chcesz poprawić ringi to H10 .

"Teoria jest wtedy, kiedy wiemy wszystko, a nic nie działa! Praktyka jest wtedy, kiedy wszystko działa, a nikt nie wie dlaczego"