Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Gdzie mogę znaleźć najnowszy soft DME dla mojego auta? Po odpaleniu w INPIE informacji mam takie numery:

Software number: 7501898

Officalnumber: 1429763

Assembly number: 7501897

Czyli wynikałoby z tego, że ja mam soft 7501897. Próbowałem sprawdzić w Winkjp jaki jest najnowszy, ale on w ogóle nie znajduje takiego softu jak ja mam (7501897). Zainstalowane najnowsze sp-daten (57 bodajże) i nie mam tego softu. Jak mogę sprawdzić jaka była aktualizacja i co wpisać w winkfp?

Realoem znajduje coś takiego: http://www.realoem.com/bmw/pl/partsearch?id=AM31-EUR-10-1999-E46-BMW-323i&diagId=33_0839&q=7501897.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Ok, ale z tego co pamiętam to jest tam opcja sprawdzenia jaki jest najnowszy numer sterownika - tylko trzeba podać swój stary. Jeśli mojego starego nie ma to nie będzie problemu z aktualizacją? Ktoś może wgrywał aktualizację i wie czy się coś zmieniło? W innym temacie ktoś pisał, że bardzo dużo na plus, ale nie wiem jak konkretnie będzie z moim samochodem.