Skocz do zawartości

BMW e39 2.8 canyonrot pakiet AERO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Przeglądam forum od czasu gdy nabyłem swoją 5er, czyli koniec czerwca tego roku. Postanowiłem, że nadszedł czas przedstawić wam mojego milf'a. Bunia pochodzi z końca 96roku, przyjechała końcem czerwca z Niemiec, Berlina gdzie miała jednego właściciela. Przebieg wynosi 220k z hakiem, niestety książka nie była prowadzona do samego końca, jednakże ostatni Niemiecki przegląd (TUV) wskazuje na to, że może być on realny. Autko jest w pełnej serii, żaden element nie był malowany. W środku zachowana w bardzo dobrym stanie, mega wyciszona, po przesiadce z Forda Focusa mk1 przez pierwsze parę dni miałem odczucie jakbym jeździć samochodem elektrycznym :P Co wyróżnia moją bunie ? Pakiet aero, który śmiało mogę stwierdzić jest bardzo sporadycznie spotykany. Od razu po zakupie założyłem sekwencyjną instalację gazową. Spalanie bardzo fajnę, w granicach 15l gazu w mieście przy dość energicznej jeździe. Poniżej parę fotek, rozkodowany VIN oraz ewentualne plany modyfikacji podrzucę na dniach.

Pozdro !