Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Koledzy wczoraj odebrałem z detaillingu bmw 6. Dzisiaj rano gdy jechałem rano do biura wszystko działało ok, po 10 min od wyłączenia samochodu znowu jechałem i zdziwiłem się mocno gdy nagle nie działał środkowy wyświetlacz, head-up, panel wentylacji w przodu i z tyłu oraz regulacja foteli. Kamery i asystent parkowania działa bo słychać jednak nic nie wyświetla. Regulacja radia z kierownicy działa. Czy to bezpiecznik ?. Jeśli tak to gdzie go szukać ?. Samochód prawdopodobnie nie był do końca wysuszony, bo rano był zaparowany.

Czekam na pomoc bo zimno, a rano mi córka zamarznie zanim ją do przedszkola dowiozę.

Pozdrawiam

Opublikowano
nie kombinuj chyba sam tylko odwieź auto na detaling, żeby się nie okazało, że to grubszy temat niż bezpiecznik :?
Opublikowano
okazało się, że po 2 godzinach ponownego postoju zaczął działać panel wentylacji, postanowiłem wysuszyć samochód stosująć klimę, obieg wewnętrzny i wysoką temperaturę nadmuchu... Po godzinie pracy problem zniknął.