Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam szukam i szukam i nie mogę znaleźć bo byćmoże niema tematu na o kierownicy w e46 a dokładniej poduszki powietrznej, której są dwa rodzaje a mianowicie z jednym nabojem lub z dwoma. moje pytanie brzmi czy jeżeli w moim aucie była poduszka z dwoma nabojami to czy mogę ją zastąpić jednonabojową ? czy nie mając dotychczas kierownicy multifunkcyjnej mogę sobie takową założyć i czy trzeba kłaść instalację do niej i gdzie ją ewentualnie można dostać .

Witam klubowiczów miałem już różne marki ale bmw moje pierwsze E46 320D touring tiptronic 2001 rok. Autko kupiłem po delikatnej stłuczce i odbieram w przyszłym tygodniu ciekawi mnie czy sprawdzi się powiedzenie że kto raz kupił bmw już przy bmw zostanie :))

Opublikowano
witam szukam i szukam i nie mogę znaleźć bo byćmoże niema tematu na o kierownicy w e46 a dokładniej poduszki powietrznej, której są dwa rodzaje a mianowicie z jednym nabojem lub z dwoma. moje pytanie brzmi czy jeżeli w moim aucie była poduszka z dwoma nabojami to czy mogę ją zastąpić jednonabojową ?

Lepiej nie kombinuj, zrob tak jak przewidzial to konstruktor. Skad mamy wiedziec jaka masz poduszke w aucie skoro nie podales zadnych dodatkowych instrukcji. Przyslij mi VIN na priv to sprawdze w etk co tam masz

czy nie mając dotychczas kierownicy multifunkcyjnej mogę sobie takową założyć i czy trzeba kłaść instalację do niej i gdzie ją ewentualnie można dostać .

Oczywiscie ze mozesz sobie taka zalozyc, ale o sterowaniu zapomnij. W multifinkcyjnej kierownicy jest np sterowanie tempomatem i kilka innych bajerkow, ktore wymagaja instalacji i modyfikacji ktorych sam nie zrobisz.

Xdrive

Koder