Skocz do zawartości

E46 320d podłączenie grzania foteli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przegrzebałem już internet ale mimo wielu tematów nie mogę znaleźć konkretnych informacji. A więc tak posiadam sedana z 2002 roku (polifta) i niedawno kupiłem grzane skóry w super stanie z przedlifta (1998 rok wybity na fotelach). Wcześniej nie miałem grzania foteli a teraz idzie zima więc chciałbym to podłączyć jakoś. Nie mam panelu z przełącznikami na środku tylko jeden przycisk ASC i te kratki do wyłamywania. Dlatego wydaje mi się że najprościej byłoby kupić dwa osobne przełączniki i to podłączyć. Z ich podłączeniem nie będę miał problemu bo już znalazłem schematy co i jak.

Chciałbym tylko zapytać czy te przyciski będą pasować bo w tej aukcji http://allegro.pl/bmw-e46-przelaczniki-podgrzewania-foteli-wtyczki-i6914964688.html

na zdjęciach widać 2 diody czyli 2 stopnie regulacji grzania,

a tutaj http://allegro.pl/panel-przelacznik-podgrzewania-foteli-bmw-e46-asc-i6892547731.html

jest cały panel na którym widać 3 stopnie regulacji.

Orientuje się ktoś może ile poziomów podgrzewania mają te fotele przedliftowe i czy zadziała to z tymi pierwszymi (dwustopniowymi) przyciskami, czy muszę kupić ten panel czy wgl jeszcze inaczej muszę to zrobić...

Edytowane przez kubcio123

Opublikowano
Podałeś 2 razy ten sam link :). Ja mam fotele grzane w 323i 99r produkcji przedlift i są 3 wskaźniki grzania.
Opublikowano
  • Autor
rzeczywiście, mój błąd już poprawiłem linki