Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Problem jak w temacie a konkretniej przy próbie spolszczenia BMW CCC Professional po włożeniu płytki wyskakuje mi błąd.

Po niżej zdjęcie może ktoś spotkał się z takim problem? Ewentualnie czy wogóle jest sens samemu kombinować czy lepiej oddać gdzieś auto?

37c0b50effd65.jpg

Opublikowano

Według komentarzy z chomika to działa..

Wątpię że źle nagrane bo nagrywałem 2 płytki na 2 różnych komputerach i w dodatku na 2 różnych płytach... i na obu to samo

No chyba że da się nagrać w ten sposób obie źle...

Opublikowano

Jeszcze działa bo spolszczenie nic nie zrobiło.. xD

Jak możesz to PW . :D

EDIT: pytanie po za konkursem to normalne że jak pisze PW do kogoś to jest w folderze " Do wysłania?"

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Witam

Problem jak w temacie a konkretniej przy próbie spolszczenia BMW CCC Professional po włożeniu płytki wyskakuje mi błąd.

Po niżej zdjęcie może ktoś spotkał się z takim problem? Ewentualnie czy wogóle jest sens samemu kombinować czy lepiej oddać gdzieś auto?

37c0b50effd65.jpg

witam,

nasza firma naprawia wszelakie przypadki przy "śmierci naturalnej ccc" oraz po ingerencji człowieka, więcej http://menupolskie.pl/oferta/naprawa-nawigacji.html

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html