Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Moje autko jest z roku 92 wersja sedan i nie ma opcji domykania szyb i od pasazera nie mozna domykac okna jednym mocnym nacisnieciem jak u kierowcy, co zrobic zeby szyby domykaly sie przy zamykaniu auta i od pasazera byl taki sam bajer jak u kierowcy ???? :twisted2:

dodam ze wymiana przelacznika na z podwojnym klikiem u pasazera nic nie zrobila cos mi sie obilo o uszy ze to wina centralki? pomozcie mi jaka mam kupic i gdzie sie ona znajduje i czy to duzo roboty przy doladaniou kabli czy tylko wystarczy wymienic?? :twisted2:

dzieki koledzy ! :dance:

jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)
Opublikowano
witam, domykanie szyb jednym przycisnieciem jest tylko i wylacznie od strony kierowcy. pasazer musi trzymac. (tak jest u mnie w e34 i innych). co do domykania szyb nie powiem dokladnie ale chyba jest za to odpowiedzialny modul komfort. moze kto inny dokladnie odpowie
Opublikowano
Przerabiam to w e31. Odpowiedzialny za to jest modul ktory znajduje sie w drzwiach, tak jest bynajmniej w e31 i mysle ze w tym samym miejscu znajduje sie on w e36. Tani nie jest bo kosztuje da e31 313 USD ale mozna nawet do osemki kupic uzywke za okolo 100zl :)
Opublikowano
dzieki poszukam, dodam ze moj kolega ma autko z roku 93 i ma z obu stron guziki na dwa klikniecia i z obu stron jest tak jak u mnie od kierowcy i dodam ze jeszcze przy zamykaniu kluczykiem auta jak przytrzyma troche dluzej w pozycji zamykania to domykaja mu sie szyby same chcialbym miec podobnie ;)
jak kochac to Ksiezniczke jak krasc to Miliony jak jezdzic to tylko BMW ;)