Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć, pomóżcie bo nigdzie nie mogę znaleźć konkretnej informacji... Które kable ( pod kanapą ) odpowiadają za głośniki tylne i przednie? Mam nawigację MK2. Przydałby się też kabel od wzmacniacza antenowego który jest na lewym słupku :) . Mam sedana :D
Opublikowano
Kable do tylnych głośników znajdziesz najłatwiej przez wyjęcie plastkiowej osłonki w która wchodzi pas bezpieczeństwa, kabli nie widać na pierwszy rzut oka ale możesz je wyjąć palcem sięgając w dół przez otwór, niestety nie pamiętam kolorów
Opublikowano

Kable od tylnych głośników są w lewym progu. Jak zdejmiesz tylna kanapę to zauważysz wiązke kabli.

Głośnik lewy to żółto-fioletowy + i żółto-siwy -

Głośnik prawy to niebiesko-fioletowy + i niebiesko-siwy -.

Kabel który zasila wzmacniacz antenowy ma kolor fioletowo-biały (o ile dobrze pamiętam) i również jest w lewym progu. Najlepiej jak zdejmiesz tylny słupek i zobaczysz jakie kable do niego dochodzą i sprawdzisz kontrolką.