Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzięki powiem czy działa jak podłącze radio, ale narazie poczeka to chwile bo przed chwilą zaryłem w ziemie zderzakiem i sie lekko połamał dodam,że zderzak alpina i z newów to szybko się nie pozbieram :(
http://img410.imageshack.us/img410/9554/m5hire1nt1.gif
Opublikowano
3731 lub 1731 :8)

dzięki za pomoc lecz musiałem jechaćdo do elektryka papiery miałem z innego radia a wyciągnać go nie umiałem więc jeszcze raz dzięki za fatyge

Opublikowano
a skąd się biorą radia bez kodów :think:

tak tylko pytam :whistle:

nie wiem skąd się biorą radia bez kodów, moje wzieło się od gościa co stare radia z niemiec przywozi, a cartridge do niego kupiłem od użytkownika forum, nie jestem złodziejem ani paserem, a tak się poczułem, człowiek chce mieć oryginales auto i zamienia nowoczesne radio na starocia i kurcze spotyka się z domysłami

Opublikowano
3731 lub 1731 :8)

dzięki za pomoc lecz musiałem jechaćdo do elektryka papiery miałem z innego radia a wyciągnać go nie umiałem więc jeszcze raz dzięki za fatyge

spoko lubie pomagac fanom beemek :mrgreen:

nie wiem skąd się biorą radia bez kodów, moje wzieło się od gościa co stare radia z niemiec przywozi, a cartridge do niego kupiłem od użytkownika forum, nie jestem złodziejem ani paserem, a tak się poczułem, człowiek chce mieć oryginales auto i zamienia nowoczesne radio na starocia i kurcze spotyka się z domysłami

sprawdziles juz czy dziala ja zawsze jestem troszke ciekaw :mrgreen:

moje modele
Opublikowano

luzik weltmeister, nie miałem zamiaru Cię urazić.

Zapytałem, bo jednak jakieś wątpliwości mam, jednak nie pod adresem konkretnej osoby, tylko... ogółu sytuacji.

Trochę mieszam, ale już wyjaśniam: tak jak i Ty zmieniłem radio w samochodzie, jednak w drugą stronę. Nie żadnego tam super choinkowego kena czy coś, tylko oryginalną Bavarię postanowiłem zmienić na Beckera Mexico - co też uczynilem.

Moje radio poszło do kolegi - z instrukcją obsługi, kodem itp. i tam sobie gra do dziś.

Ja kupiłem Beckera - także z niemiec wiezionego. Kupiłem m.in. z kodem - zostało wyciągnięte z samochodu przez poprzedniego właściciela i sprzedane. Teraz jest u mnie. Nie potrzebuję przy tym szukać żadnych kodów - bo je mam, swój także przekazałem razem z radiem i daje to jakąś pewność, że nigdzie nie stała się komuś krzywda. A jak kupujesz bez kodów? - co, właściciel go zapomniał? W każdym razie ja bym się zastanawiał czy coś takiego kupić. Ale wiem że sytuacje są różne, ludzie też, więc jeszcze raz podkreślam

NIE PIJĘ DO NIKOGO - to jest taka moja luźna dygresja przy okazji tego wątku.

Pozdrawiam

- to ja przepraszam! ...i znikł
Opublikowano
spoko ale ciężko znaleźć takie radio jak moje, czyli electronica cdII na cartridge, a w etk wyczytałem, że w moim aucie jest tzw. system hi fi bmw, czyli ten wzmak blaupunkta i eqalizer, i do niego jest dedykowane to radio,(lub profesional), a że jest ono na płytki to już wypasik na maksa, jeszcze na nim jest napisane made in west germany! to niezły kiedyś robiło szał, więc kupiłem je bez, kodu bez sprawdzania radia czy działa, najwyżej je naprawie bo mi na nim zależy, swojego czasu sprowadzalem auta z niemiec, i na takim placyku w biurze u hassana radyjek było zawsze dużo i większość właśnie bez kodów.