Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam problem tzn. nic sie nie dzieje ale przypuszczam ze moze sie zacząc dziac. Otóż gdy stoje troszke dłużej na światłach pod pedałem czuje jak mi pedał "bzyczy" samoczynnie na postoju tak jakby abs sie włączał i od czasu do czasu kontrolka sie zapala jak zapale silnik i sie utrzymuje, jak wyłącze silnik i zapale jeszcze raz to po uruchomieniu silnika kontrolka gaśnie. tak sie dzieje od czasu do czasu nie przy kazdorazowym uruchomienia silnika. Dodam że klocki hamulcowe mam już ubogie ale na dniach nastąpi wymiana, czy to wina klocków że ABS czasem wariuje?? Dzieki pozdro
Pozdrawiam !!!
Opublikowano
powiem Ci że też miałem ten problem w poprzednim autku właśnie e30 ten sam motyw i nie rozwiązałem :roll: go spzedałem ten problem razem z autem powiem IC że napewno tu nic nie ma wspólnego z klockami zacząć musisz od sprawdzenia czujników ABS i ich przewodów czy nie są może jakoś przetarte albo jakaś słabo stykają a potem szukaj dalej POZDRAWIAM :hand: