Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Żeby było ciekawiej, aktualizacja ściągnięta po VIN, a auto mi mówi, że wersja nie jest kompatybilna z moi autem. :mad2:
  • Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Żeby było ciekawiej, aktualizacja ściągnięta po VIN, a auto mi mówi, że wersja nie jest kompatybilna z moi autem. :mad2:

Ja mam tak samo nie mogę zrobić aktualizacji ponieważ jest napisane że wersja nie kompatybilna a ściągam po vinie mzoe ktoś zna inny pomysł ?

Opublikowano

Czy ktoś miał już problem zaniku czytania SMS-ów z iPhona i zna rozwiązanie?

Sam sobie odpowiadam, ponieważ mój fault. Aktualizacja wyłączyła mi ustawienie powiadomień w menu bluetooth, czego nie zauwałyłam i nie sprawdziłem. Wszystko wróciło i działa.

Ja mam tak samo nie mogę zrobić aktualizacji ponieważ jest napisane że wersja nie kompatybilna a ściągam po vinie mzoe ktoś zna inny pomysł ?

Na stronie PL widać, że olali temat od "stuleci". Storna ".com" albo inna "zagraniczna" fałszuje, bo rozpoznaje VIN, a podaje wersję zapewne dla podobnych VIN, ale nie z PL. Tak sadzę, nie znam się na tym, tak to po prostu wygląda. Pozostaje serwis. przecież TAM powinni mieć wszystko dostępne...

Opublikowano
W ASO to oczy otwierają ze zdziwienia. Poza mapami nie potrafią albo nie rekomendują nic aktualizować...

Dokładnie tak jest np u Gazdy jeszcze perfidnie twierdzą że to się samo aktualizuje

Opublikowano

ZTCP to BMW tak właśnie próbuje powiedzieć, że masz zainstalowaną nowszą wersję oprogramowania.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Czy ktoś miał już problem zaniku czytania SMS-ów z iPhona i zna rozwiązanie?

Sam sobie odpowiadam, ponieważ mój fault. Aktualizacja wyłączyła mi ustawienie powiadomień w menu bluetooth, czego nie zauwałyłam i nie sprawdziłem. Wszystko wróciło i działa.

Na stronie PL widać, że olali temat od "stuleci". Storna ".com" albo inna "zagraniczna" fałszuje, bo rozpoznaje VIN, a podaje wersję zapewne dla podobnych VIN, ale nie z PL. Tak sadzę, nie znam się na tym, tak to po prostu wygląda. Pozostaje serwis. przecież TAM powinni mieć wszystko dostępne...

Enhanced Bluetooth i tak to wyglada:

Zrzut_ekranu_2018-12-9_o_11.59.22.png?14771911024975846502

Zrzut_ekranu_2018-12-9_o_11.59.03.png?14771911024975846502

KLUBplMINI.jpg?v=1600915213

WhatsApp (tylko tekst): +4479 8181 3547

email: [email protected]