Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich wiem ze taki temat mniej więcej już był ale chciałbym odpowiedz dokładnie o moj model a więc już mowie posiadam e46 compact 2002 benzyna 1.8 rocznik sprawa wygląda tak ze po zatankowaniu tak 25litrow paliwa bp 95 wybiła pistolet próbowałem już kręcić w każdą stronę nie wkładać do końca no wszystko i dalej to samo gdzieś przeczytałem ze może się nie przelewać z jednej komory do drugiej sprawdziłem w komputerze (poziom paliwa dla jednego i drugiego czujnika ) jak to umie wygląda i faktycznie pisało 240000 czytałem że to może być coś z pompą? A jadę za niedługo w trasę a meczy mnie tankowanie za max 100 zł chciałbym zatankować raz a porządnie proszę o normalnie odpowiedzi nie jestem mechanikiem wiec jeżeli coś źle napisałem to przepraszam tych co to może urazić wszystkowiedzących prosze po prostu o normalna odpowiedz co.może być tego przyczyną pozdrawiam Piotrek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wynik testu 6.0 to 240000 a nie 000240? Jakby tak było to auto by zgasło, bo w prawej komorze jest pompa paliwa. Po zatankowaniu do "pełna" jak ustawiona jest wskazówka na zegarach?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

uszkodzony jeden pływak, albo zawieszony. Ten własnie przy pompie.

zdejmij tylne siedzenie (jest na wcisk, wystarczy szarpnąć do góry), i masz pod taką wykładziną gumową 2 otwory, odkrecasz taki plastikowy pierscień i możesz zajrzeć do baku i do tego pływaka jak i samej pompy.

szukam
  • 3 miesiące temu...