Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trójkąt ostrzegawczy :?: :doh:

Jak się nie mylę, to klucze są podczepione do klapy bagażnika. Więc zostaje trójkąt, ewentualnie lewarek (ale chyba będzie trochę za duży).

A może ta wnęka nie pełni rzadnej funkcji.

Opublikowano
na pewno nie to - trójkąt ma miejsce w półce na klapie tylnej zaś podnośnik jest mocowany na tylnym pasie pomiędzy lampami. :8)

525i 1991r. Islandgrün met.

525tds 1993r. Oxfordgrün met.

635 CSi/A 1981r. Zypresengrün met.

zielono mi .... 8)

Opublikowano

To miejsce na "zestaw bejsbolowy"................. :twisted2: :twisted2:

a tak poważnie, sam się nad tym zastanawiałem.

Najprostszym wytłumaczeniem będzie to, że taka jest a raczej była technologia produkcji.

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Miejsce na butlę LPG? :)

Może były jakieś dwa rodzaje mocowania podnośników? takie między kołem a tylną kanapą i takie jak wspominał WujekDobraRada.

Opublikowano
taaa ale ty masz kombi - to faktycznie tam jest wytłoczka z podnośnikiem. Ale co jest w sedanie - w e34 też jest taka wnęka :8)

zielono mi .... 8)

Opublikowano
nie uda się !! - kiedyś celnik niemiecki na granicy wyciągał mi wykładzinę zeby zobaczyć czy czegoś nie przemycamy w tej wnęce. Więc ten nr nie przejdzie bo znają to. :8)

zielono mi .... 8)

Opublikowano
Wiem że znają :mrgreen: mi to nawet sprawdzał koło zapasowe i pytał czu mam coś w butli z gazem :mrgreen:
www.klinika-bmw.pl